Вратете ја контролата над вашите податоци

Најпознатата отворена алатка за управување со податоци NextCloud на менаџиран Cloud хостинг за организација на Вашите податоци и Вашиот тим.

Цени Детали

Нашите услуги

Платформа за зголемување на продуктивноста со која имате целосна контрола врз вашите податоци. Споделувајте и обработувајте податоци, испраќајте и примајте е-пошта, управувајте со вашиот календар и одржувајте безбедни видео разговори. Како решение хостирано само на ваши ресурси, NextCloud овозможува мрежна соработка без безбедносни ризици.

NextCloud Податоци

NextCloud нуди платформа за универзален пристап до податоци и нивна синхронизација со можности за соработка со тим преку десктоп, мобилни и веб апликации.

NextCloud Разговори

NextCloud овозможува приватни аудио/видео конференциски разговори, како и текстуални разговори преку веб или мобилна апликација со интегриран систем за споделување на екран, како и SIP интеграција.

NextCloud Работа со тим

NextCloud врши интеграција на Календар, Контакти, Е-Пошта, и други алатки за зголемување на продуктивноста со цел работниот тим да ја заврши својата работа побрзо, полесно и во зададените рокови.

Цени

Сите пакети може да се постават на ваш домен со доплата од 800 денари годишно, или бесплатно на под-домен на nebula.mk

NextCloud Basic
1999 денари/месечно
Порачај
Менаџиран хостинг и одржување
Ограничен број на модули
Еден корисник
Поддршка по електронска пошта
1 TB Download
100 GB простор за фајлови
NextCloud Office
4999 денари/месечно
Порачај
Споделен хостинг и одржување
Сите модули
10 Корисници
Телефонска поддршка (до 1 час неделно)
4 TB Download
300 GB простор за фајлови
NextCloud Advanced
5999 денари/месечно
Порачај
Менаџиран хостинг и одржување
Сите модули
20 Корисници
Телефонска поддршка (до 1 час неделно)
4 TB Download
300 GB простор за фајлови
NextCloud Enterprise
Договор Побарајте понуда
Порачај
Дедициран сервер или на ваши сервери
Обука за користење
Имплементација на модулите спроед вашите потреби
Можност за развој на модули за вашите потреби