Enterprise Resource Planning

Платформа погодна за мали и средни бизниси во различни индустрии вклучувајќи продажба, образование, агрокултура, невладини организации, услужни дејноси, информатичка технологија и многу други.

Закажи демо Детали

Зошто ERP платформа?

ERP платформата претставува бизнис-софтверска алатка која овозможува да се користат системи на интегрирани апликации за да го менаџирате вашиот бизнис и за да ги автоматизирате сите функции поврзани со технологијата, сервисите и човечките ресурси. Исто така ERP платформата нуди готови интеграции со Slack, WooCommerce, Shopify, Stripe, GoCardless, Braintree, Paypal, Razorpay, Plaid, Amazon MWS, Dropbox, Google Drive, Google Contacts, Google Calendar и постои можност за изработка на интеграции за вашите потреби.

Продажба

Управувајте со вашиот инвентар, понуди, ценовници, издавајте фактури, следете ги продажбите

Човечки ресурси

Централизирајте го следењето на присуства, одмори, трошоци и менаџирајте го процесот на вработување на едно место.

Проекти

Следете го прогресот, задачите и времето потрошено на вашите проекти. Нудете поддршка на вашите клиенти преку портал за менаџирање со тикетите.

Веб сајт и портал за корисници

Направете корпоративна веб страна или е-продавница која ќе биде тесно интегрирана со останатите функционалности на платформата.

Цени

Сите пакети може да се постават на ваш домен со доплата од 800 денари годишно, или бесплатно на под-домен на nebula.mk.

ERP Basic
2999 денари/месечно
Побарај демо
Менаџиран хостинг и одржување
Сите модули
Неограничен број на корисници
Поддршка по електронска пошта
100 испратени мејлови месечно
10 GB простор за фајлови
50 MB простор за база
ERP Advanced
6999 денари/месечно
Побарај демо
Менаџиран хостинг и одржување
Сите модули
Неограничен број на корисници
Телефонска поддршка (до 1 час неделно)
1000 испратени мејлови месечно
100 GB простор за фајлови
500 MB простор за база
ERP Enterprise
Договор Побарајте понуда
Побарај понуда
Дедициран сервер или на ваши сервери
Обука за користење
Имплементација на модулите спроед вашите потреби
Можност за развој на модули за вашите потреби
Конфигурација и имплементација на платформата според Вашите потреби