Cloud решенија за вашиот бизнис

Професионални, флексибилни и целосно менаџирани Cloud решенија за потребите на вашиот бизнис на светски реномирани Cloud провајдери со гарантирана достапност од 99.9%

Контактирај нѐ Услуги

Нашите услуги

Нашиот професионален и искусен тим ќе се погрижи да добиете премиум решение за модернизирање на Вашата компанија со користење на најсовремени технологии.

Менаџирана ERP платформа

Хостирана и менаџирана платформа за менаџирање со бизнис ресурси (ERP - Enterprise Resource Planning) базирана на една од најбрзо растечките Open Source платформи - ERPNext користена од над 5000 светски брендови.

Cloud Хостинг

Со употребата на Cloud хостинг, Вашите сајтови секогаш ќе бидат на најмодерен и најсовремен хардвер, со можност за автоматско скалирање на ресурси и максимална достапност.

Организација и управување со податоци на Cloud

Најпознатата отворена алатка за управување со податоци NextCloud на менаџиран Cloud хостинг за организација на Вашите податоци и Вашиот тим. Вашите податоци се само ваши, не на Google, Dropbox, Microsoft и слично!

Контакт

Адреса
Јане Сандански 111-8, 1000 Тетово
Email
contact@nebula.mk